web stats

13 Ocak 2013 Pazar

3D Yazıcılar

Video: 3D Yazıcılara Yakından Bakıyoruz

Son yılların en büyük yeniliklerinden olan 3D yazıcılar, eve gelebilecek duruma geldiler. İstediğiniz şekildeki cisimleri oluşturan bu cihazlara yakından bakıyoruz.

13/01/2013 13:17
Bilgisayar çevre birimlerinin belki de en önemlilerinden olan yazıcılar, gün geçtikçe daha komplike ürünler haline geldi. Özellikle üreticilerin kullandığı 3D yazıcılar artık son kullanıcıların erişebildiği noktalara gelmesiyle beraber, gelişmeler daha da hızlandı.
Büyük CNC tezgahlarının yapabildiklerini, artık küçücük bir cihaz çok daha başarılı şekilde gerçekleştirebiliyor. 3D yazıcılarla insanlar, oldukça ilgiç ürünler üretebiliyorlar. Bunlardan bir tanesi, daha önce burada haberini yaptığımız olay.
3D Yazıcısıyla Yarı Otomatik Silah Üretti 
İnternetten indirdiğiniz bir şema ile, çok rahat bir şekilde üretim yapabilir, yeni işler üzerinde çalışabiliriz.
CES 2013'teki teknoloji turumuzda, 3D yazıcılara bir bakalım dedik. 3D yazıcılardan çıkan cisimlere oldukça şaşıracaksınız. Marketten biblo satın alacağnıza, artık kendiniz istediğiniz eseri çıkartabileceksiniz. Düşünün, ABD'deki Özgürlük Heykeli'nin benzerini çıkartabilir, odanızın bir köşesine koyabilirsiniz. Bakalım CES'te karşılaştığımız 3D yazıcı, neler yapmış? İyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder