web stats

25 Mart 2013 Pazartesi

Hafta Sonları Ankesörlü Telefonlar Ücretsiz


Hafta Sonları Ankesörlü Telefonlardan Görüşme Yapmak Ücretsiz
Türk Telekom, hafta sonlarında herkes sevdikleriyle özgürce konuşabilsin diye yeni bir kampanya başlatıyor.
Kampanya kapsamında hafta sonlarında Türkiye’nin dört bir yanındaki ankesörlü telefonlardan telefon kartlarıyla yapılacak şehiriçi ve şehirlerarası tüm görüşmeler ücretsiz olacak.
Türk Telekom’un 16 Mart’ta başlatacağı bu özel kampanya Türkiye’nin dört bir yanındaki ankesörlü telefonlarda, telefon kartı ile yapılan aramalarda geçerli olacak ve Türk Telekom’un ankesörlü telefonlarından şehiriçi ve şehirlerarası yönlerine yapılacak görüşmelerde kartlardan kontör veya süre eksilmeyecek.
Herhangi bir arama sınırı olmayan kampanya dahilinde, Türk Telekom müşterileri Türkiye’deki tüm sevdikleri ile ev ve iş telefonlarından diledikleri kadar konuşma imkanı bulacak.
Not: Ev ve iş telefonlarından ankesörlü telefonları aramak tabiki ücretli olacak ve bu kampanya ne yazık ki askeriye ve cezaevi konum gruplarını kapsamayacak. Yani askeriye sınırları içindeki ve cezaevlerindeki ankesörlü telefonlardan ücretsiz arama yapılamayacak. Ayrıca kampanya'nın gsm operatörlerini kapsayıp kapsamadığı ile ilgili bir bilgi bulunmadığı için de ankesörlü telefonlardan cep telefonlarını aramanın ücretli olacağını söyleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder