web stats

13 Ocak 2013 Pazar

Windows 8 hakkında

Windows 8 ile tanışın

Daha güzel, daha esnek, daha fazla sizi yansıtır.
Ayrıca çok, çok hızlıdır.

Videoyu izleyin
 
 

Yenilikler

Başlangıç ekranı

İlginizi en çok çeken her şey yeni Başlangıç ekranında. Başlangıç ekranındaki kutucuklar kişilere, uygulamalara, klasörlere, fotoğraflara veya web sitelerine bağlıdır ve bir bakışta günceli yakalamanız için en son bilgilerle iletişim halindedir.

Fare, klavye ve şimdi ise dokunma

Windows 8 hem yalnızca fare ve klavyesi olan, hem dokunmatik ekranlı hem de ikisine birden sahip olan bilgisayarlar için mükemmeldir. Bilgisayarınızın türü ne olursa olsun, uygulamalar arasında geçiş yapmak, öğe taşımak ve bir yerden başka bir yere sorunsuz geçiş için hızlı ve akıcı yöntemler bulacaksınız.

Yeni bilgisayarlar

Şık ve hafif tabletler, dönüştürülebilir bilgisayarlar ve dizüstüler dahil olmak üzere tüm mükemmel ve yeni bilgisayarlar burada bulunur.

Windows Mağazası'ndan Uygulamalar

Windows 8, uygulamalar için yeni mağazayla (Windows Mağazası) birlikte gelir. Birçoğu ücretsiz olan aşçılık, fotoğraf, spor, haberler ve çok daha fazlasına yönelik uygulamalara göz atmak ve indirmek için hemen Başlangıç ekranınızdan Mağaza'yı açın.

Milyonlarca şarkı akışı

Windows 8, müzik dünyasının tamamına erişim sağlayan Xbox Music uygulamasını da içerir.

Windows'unuz her yerde

Windows 8 çalıştıran herhangi bir bilgisayarınızda Microsoft hesabınızla oturum açın ve anında kendi arka planınızı, ekran tercihlerinizi ve ayarlarınızı görün.

Tanıdığınız özelliklerle her şey daha iyi


Windows 8 bilgisayar kullanan bir kişi

Masaüstü

Görev çubuğu, klasörleri ve simgeleriyle alıştığınız masaüstü hala burada, ayrıca yeni görev çubuğu ve elverişli dosya yönetimi ile hiç olmadığı kadar iyi.

Güvenlik

Windows Defender, Windows Firewall ve Windows Update ile güncel ve güvende kalın.

Hız

Windows 8 daha hızlı açılır, uygulamalar arasında daha hızlı geçiş yapar ve  Windows 7 'den daha az güç harcar. 

Windows 8'i neden indirmelisiniz?


Windows 8 çalıştıran bilgisayar

Gittiğiniz her yere sizinle gelir

Resimleriniz, dosyalarınız ve ayarlarınız bulut üzerinden kolaylıklar eşitlenir, bu sayede neredeyse her yerden ihtiyacınız olan şeyi edinebilirsiniz.

Çalıştığı kadar iyi oyun oynar

Windows 8; hızlıca göz atma, film izleme, oyun oynama, özgeçmiş hazırlama ve muhteşem bir sunu oluşturma gücünü size tek bir bilgisayarda verir.

Tüm dosyalarınızı tutabilirsiniz

Bilgisayarınız, Windows 7 çalıştırıyorsa, dosyalarınız, uygulamalarınız ve ayarlarınız kolaylıkla Windows 8'e aktarılır.

Tanıdık programları kullanmaya devam edebilirsiniz

Windows 7'de çalışan programlar, Windows 8'de de çalışacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder